Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 028 kJ / 1 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32,04 g |
Sůl | 80,00 g |
Sacharidy | 420,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky nebo použijeme vykrajovátko na brambory, z uvedených surovin svaříme nálev.
Krok 2: Meloun rozdělíme do sklenic, do každé přidáme 1 feferonku, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilizujeme 10 minut při 80°C.
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Moje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 14 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 59 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
zavařování melounu,
meloun recepty,
meloun zavařování,
recepty meloun,
nálev na feferonky,
uprava melounu,
zavarovani melouna,
zavařování meloun,
feferonky recepty,
meloun s chilli,
vodní meloun recepty,
feferonky,
zavařujeme meloun,
meloun s feferonkami,
meloun v nalevu,
meloun recept,
recepty z feferonek,
zavařujeme feferonky,
vykrajovani melounu,
meloun vodní recepty
Suroviny:
meloun vodní,
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
feferonka
Komentáře (18)