Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 137 kJ / 1 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,28 g |
Tuky | 10,98 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 297,40 g |
Postup přípravy
Je dobré pohlídat konec míchání a rychle, ale opatrně vytáhnout háky.
Zveřejněno 20. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová buchta s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q99p
Moje poznámka
Smetanová buchta s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q99p
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 11 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 12 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 13 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 14 minutami
Zapečený chřest
Leren před 14 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 34 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 37 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 38 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 39 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 40 minutami
Tématické fráze:
smetanova buchta,
smetanova buchta s jablky,
buchta s jabkama,
jablková buchta z pekárny,
jablkova buchta v pekárně,
jablková buchta s pudinkem,
americká buchta s jablky,
medová buchta z pekárny,
buchty s jabkama,
buchta s jablkama,
buchta s jablky pro domácí pekárnu,
dobrá buchta s jablky,
moc dobrá buchta s jablkama,
americká buchta s jablky domaci pekarna,
dobrá buchta s jabkama,
dobrou buchtu s jabky,
peceni s jabkama,
buchta smetanova,
smetanová buchta s s jablky,
jablková buchta z domácí pekárny
Suroviny:
šlehačka,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
jablko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
skořice
Komentáře (6)
Olga Urvalkova: Oli, vadí kostka?