Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 681 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,33 g |
Tuky | 5,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 11,03 g |
Postup přípravy
Podáváme s tmavým pečivem.
Zveřejněno 13. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzených makrel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYpG
Moje poznámka
Paštika z uzených makrel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYpG
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 16 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 6 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 6 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 6 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 8 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 8 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 9 hodinami
Tématické fráze:
studená kuchyně recepty,
studená kuchyně,
rybi paštika,
pomazánka z makrely,
uzení makrel,
paštika z uzené ryby,
rybi paštika recept,
uzená makrela,
paštika,
studené recepty,
recepty studená kuchyně,
recepty paštika z uzené ryby,
paštika z ryb,
paštika z ryby,
paštiky recepty,
recept pastika,
recepty uzené,
recepty studené kuchyně,
uzení makrely,
ryby pastika
Suroviny:
makrela,
tvaroh,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
kopr,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
želatina,
voda
Komentáře (6)