Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 951 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,32 g |
Tuky | 77,98 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 215,36 g |
Postup přípravy
Vyšlehejte sníh z bílků (k bílkům můžete přidat pár zrníček soli, aby se lépe vyšlehaly).
Změklé máslo promíchejte s cukrem a spolu se žloutky našlehejte do pěny. Přimíchejte tvaroh, krupici a borůvku. Zlehka přimíchejte sníh.
Těsto nalijte do vymazané formy a pečte 40 – 45 minut. Vychladlé posypte moučkovým cukrem.
Zveřejněno 26. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový tvarožník II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3GXO
Moje poznámka
Borůvkový tvarožník II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3GXO
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 15 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Tématické fráze:
tvarožník recept,
tvarožník,
borůvkový tvarožník,
tvarožník boruvkovy krupickou,
recept na tvarožník,
nejlepší tvarožník,
boruvkovy z dětské krupičky,
tvarožník s borůvkami
Suroviny:
tvaroh měkký,
borůvky,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
žloutek,
krupice dětská,
máslo
Komentáře (8)