Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 933 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,93 g |
Tuky | 25,90 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRvL
Moje poznámka
Pečené lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRvL
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 19 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 37 minutami
Jablkový zázrak
Fitulka před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 3 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 4 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jablečné lívanečky pečené,
lívance pečené v troubě,
pečené lívance,
lívance v troubě,
livanecky v troubě,
lívance z trouby,
livanecky z trouby,
livance z jablky pecene v troube,
ovesné lívance pečené v troubě,
jablkové lívanečky pečené v troubě,
tvarohové lívanečky pečené v pečené v troubě,
pečene,livanečkyů,
jablečné lívance pečené v troubě,
koupim livance,
livance pecene,
lívance do trouby,
lívanecky pečené v troubě,
lívanečky pečené na sucho,
livance recept do trouby,
pečené ovesne livance
Suroviny:
vejce,
vločky,
sirup javorový,
sůl,
máslo,
kakao,
voda
Komentáře (6)