Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Moje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 22 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 41 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 13 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 13 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak ohřát vafle,
jak se dělají vafle,
kupované vafle,
topinkovač recepty,
jak připravit vafle,
jak připravit kupované vafle,
jak dlouho se dělají vafle,
rychle vafle,
vafle kupované,
wafle polotovar,
jak delat vafle,
jednoduché vafle,
vafle jak ohrat,
recepty topinkovač,
recept na vafle,
recepty z polotovarů,
vafle v toustovači,
jak ohřát wafle,
polotovar wafle,
topinkovač recept
Suroviny:
vafle - polotovar,
marmeláda,
jogurt bílý,
kakao granko
Komentáře (44)
Dík za fotku. Ty čestvé maliny musely být k tomu super.
Vidím, že tu k žádným změnám v chování a vyjadřování nedošlo. Stále stejná skupina, kastování,dělení reistrovaní a neregistrovaní. O nic jsem zatím nepřišel.Teď k Vám, Vaši honbu po bodech viděli všichni při poslední soutěži a nyní Vás body nezajímají. Nevidím osobně rozdíl mezi registrovanými pod přezdívkou a neregistrovanými.Pokud považujete neregistrované za pitomé,jak jste se vyjádřila, tak já si zase myslím, že jste svou pitomost tím vyjádřila veřejně a registrovaně.
Loučím se s Vámi a nepřemýšlejte nad tím, je to zbytečné
Já se fakt bavím, jak jsou pod tou svojí anonymitou pitomí...
Zvláštní je, že někdo cítí potřebu chodit ustříkávat vlastní jed na stránky, kde se ostatní baví o dobrém jídle...
Papriky nápad jsem ocenila bodem a tím to pro mě končí. Možná ho vyzkouším, možná na něj zapomenu... Ale ten bod, který jsem receptu dala (pro jeho nespornou invenčnost), stejně jako body, které jsem dostala či nedostala já a které dostali či nedostali jiní, jsou jen chvilkovou záležitostí... Nerozumím lidem, kteří si na to potrpí a obchází je závist z "udělených bodíků"... Jsou směšní.
Jako nápad se mi to zdá dobré a posílám bod
A když se Vám něco nezdá
Lidi, vaříme, nakupujeme, vysvětlujeme a pomáháme si ne? A i třeba u takovéhoto základního receptu nebo když má někdo jinou vychytávku.
Tohle je o vaření pro běžné, normální lidi a ne o receptech do Interhotelu Continental