Rajčatová šťáva - polotovar

tejaja Kuchařka: tejaja

Zavařeniny 2 názory

Suroviny

2 kg rajčat
2 pálivé papriky
1 cibule
1 bobkový list
4 hřebíčky
1 lžička hořčičných semínek
6 kuliček nového koření
asi 2 cm kousek čerstvého zázvoru
červený vínny ocet
cukr
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Paradajky, cibuľu a papriku narežeme a dáme do hrnca.

  2. Vložíme bobkový list, zázvor, nové korenie, klinčeky, horčicové semienka a rozvaríme.
    Zmes pretrieme cez sito.

  3. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, cukor a ocot podľa vlastnej chuti a varíme do potrebnej hustoty.

  4. Nalejeme do malých fľaštičiek a sterilizujeme 25 minút.

  5. Hodí sa do omáčiek, polievok a pod.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 174 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčatová šťáva - polotovar

Tématické fráze: zavařená rajčatová šťáva šťáva z čerstvých rajčat příprava rajčatové šťávy rajčatová šťáva rajčatová šťáva zavařená rajčatová šťáva z čerstvých rajcat zavařená štáva s rajčat rajčatová šťáva recept čerstvá rajčatová šťáva recepty z čerstvých rajčat - šťáva z rajčat rajcatova stava s bazalkou priprava.rajcatove stvy šťáva z čerstvých rajčat recepty rajcatova stava top recepty rajčatová štáva recepty recept na rajčatovou šťávu rajčatová šťávarajčatová šťáva-recept šťáva z rajčat - recepty rajčata šťáva zavařená šťáva z rajčata

Zapomněl/a jsem heslo