Rybí medailonky smažené“v polotovaru“
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 262 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,78 g |
Tuky | 8,59 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 40,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství“Zatřes a upeč“smíchaného s 1lžící strouhanky vyšlo akorát na těch 6 rybích kousků. Nebyla jsem schopna nastrouhat rohlíky a tohle mě zachránilo. Holt se to kuře bude muset oplácat v něčem jiném, když ho ryba předběhla. Ale ono si už určitě poradí:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2013 20:46
26. 9. 2013 22:42
26. 9. 2013 21:52
Všem moc děkuji
26. 9. 2013 21:46
26. 9. 2013 20:11
26. 9. 2013 20:04
25. 9. 2013 20:14
25. 9. 2013 20:14
Děkuji
25. 9. 2013 18:13
25. 9. 2013 17:59
25. 9. 2013 17:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Další recepty
Tématické fráze: rybí medailonky jak smazit rybu mrazenou jak smažit mražené ryby smazeni zmrzle ryby příprava rybího filé ze zmrzlého polotovaro zmrzlé rybí prsty jak smažit jak udělat rybí filé jak udělat rybu mrazenou rybene rybí filé zmrzlé jak udelat file mražené smažené rybí filé mražené smažení mraženého rybího files rybí filé teplota smažení jak udělat mražené rybí filé jak smažit mražrné polotovary smažit mražené filé obalované jak udělat rybí filety smažené kořenící směs zatřes a upeč smažení mrazeného rybího filetu recept
Suroviny: filé, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vejce, strouhanka, zatřes a upeč, olej, citron, petrželka
Rybí medailonky smažené“v polotovaru“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGDn
11 názorů