Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Moje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 22 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 24 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 37 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 38 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
ovoce naložené v alkoholu,
ovoce naložené v rumu,
nakládané ovoce v rumu,
ovoce nakládané v alkoholu,
nakladané třešně v alkoholu,
ovoce v rumu,
naložené ovoce v alkoholu,
naložený meloun v alkoholu,
ovoce v alkoholu,
nakládání ovoce do alkoholu,
meloun naložený v rumu,
nakládané ovoce v alkoholu,
nakládaní ovoce do rumu,
naložené ovoce,
tresne nalozene v alkoholu,
jak naložit ovoce do alkoholu,
naložený meloun v rumu,
švestky nakladane v rumu,
nakládaný meloun,
švestky naložené v rumu
Suroviny:
jahody,
třešně,
meruňky,
broskve,
mirabelka,
švestky,
hruška,
ananas,
pomeranče,
mandarinky,
Komentáře (30)
Ale ten hrnec je opravdu pěkný
Ahoj, to je svatá pravda a ještě jsou na krku vánoce,které i neumím bez rumu představit.
Nemám s tím zkušenost, vždy jsem používala pouze čerstvé.
Ahojky adelecko, chce to chladno, vyndala jsem jednu zeleninovou schránku z lednice a na to místo šoupla hrnec. Nejde o kvasinky, jde o to, aby to pěkně zrálo v chladu. U nás to fakt letos mělo úspech, servírovala jsem to v misce jako kompot včetně toho rumového nálevu, po dvou miskách byli všichni hodně veselí. Takže s tím šampusem nevím, ono to má opravdu grády. Přeji hezkou párty.
Madlina
jenom otázečka udržovat v pokojové teplotě kvůli kvasinkám, nebo šup s tím do lednice???