Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 323 kJ / 4 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,69 g |
| Tuky | 173,00 g |
| Vláknina | 45,90 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 604 mg |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 525,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovník II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyk0
Moje poznámka
Makovník II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyk0
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
makovník,
makovník recept,
nejlepší makovník,
makovník na plech,
makovník recept bábovka,
makovník s pudinkem,
recept na makovník,
poleva na makovník,
makovnik bez vajec,
olejový makovník,
recept makovník,
makovník s krémem,
zdravy makovnik,
babiččin makovník,
dobrý makovník,
recepty makovnik,
citrónová poleva na makovník,
bábovka makovník,
makovník top recepty,
top recepty makovnik
Suroviny:
mouka polohrubá,
mák mletý,
cukr moučkový,
tuk,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mléko,
cukr moučkový,
šťáva citronová
Komentáře (12)
Jinak moc dobrá buchta
Opravdu se tam dává 750g tuku?
Děkuji Táňa
Ještě jsem tento recept povýšil tak, že mezi 2 vrstvy těsta naleju 1l vanilkového pudinku.
Samotné těsto pro tento účel "vystužím" 4-5 vejci, místo 2. (aby těsto vytvořilo pevnější strukturu, pokud dělám s pudinkem)
Díky
Isahu krásná fotka