Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 638 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 6,34 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Moje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Nejnovější recepty
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 2 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 8 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 22 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 23 minutami
Jablečné koláče
Merylas před 1 hodinou
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 1 hodinou
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 1 hodinou
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Houska68 před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 2 hodinami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 4 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 4 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na cibuli recept,
krkovička na cibuli,
krkovice na cibuli,
facebook,
krkovice cibule,
pečená krkovice na cibuli,
krkovicka na cibulce,
krkovička s cibulí,
pecena krkovice s cibuli,
krkovice na cibulce,
dušená krkovice na cibuli,
vepřová krkovice,
krkovička na na cibuli,
vepřová krkovice na cibuli,
pečená krkovička na cibuli,
recepty vepřová krkovice na cibuli,
recept krkovice na cibulce,
krkovice recept,
recept pečená krkovice na cibuli,
krkovice na cibule
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
sádlo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (11)
Byl jsem mile překvapen, co udělá pod uzeným kolenem nebo bůčkem.
Pod maso ji dávám raději více, než méně.
Ve výpeku je pak vynikající.
A podlévám raději pivem.