Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 267 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,05 g |
Tuky | 37,09 g |
Vláknina | 6,33 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyrv
Moje poznámka
Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyrv
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 14 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 15 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 16 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 17 minutami
Zapečený chřest
Leren před 18 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 37 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 40 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 41 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 42 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 43 minutami
Tématické fráze:
rio mare zdravá svačina soutěž,
soutěž rio mare 2018,
recepty rio mare svačina,
ukradené fotky z rajčete,
soutěž rio máre,
tuňák se sýrem
Suroviny:
tuňák v oleji,
sýr cottage,
těsto listové,
rukola,
rajče cherry,
mrkev,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Stejně tak upřesním listové těsto.
Děkuji všem za připomínky.
A autorka nereaguje ani na mou první připomínku, recept je skutečně doslova opsaný.....
http://www.crestcom.cz/sk/tiskova-zprava/?id=453
KacenaPecena, můžete nám tuto skutečnost nějak objasnit, že recept je tu zveřejněn pod vaším nickem?