Jednoduchý fazolkový salát

Suroviny

fazolky
francouzská hořčice
olej olivový
citron
sůl
med
bílý pepř mletý
pár kapek horké vody

Postup přípravy receptu

  1. Lusky očistíme, prekrájame na menšie kúsky a dáme na chvíľu povariť do slanej vody. Potom schladíme.

  2. Vymiešame si marinádu: Do horčice vmiešame med, olej, korenie, soľ, po kvapkách citrónovú šťavu a vodu. Nalejeme na lusky, premiešame a dáme na odležanie do chladničky. Ideálne ku grilovanému mäsu.

Poznámka od kuchařky

Hľadala som tu tento známy a jednoduchý šalát, ale sa mi ho nepodarilo nájsť.

Kedysi som ho zachytila v TV, snáď sa niekomu zíde.

Komentáře k receptu Jednoduchý fazolkový salát

Tématické fráze: fazolkový salát fazolkový sa výborný fazolkový salát recepty fazolkový salát fazolkový salát k masu fazolkový salát ke grilovanému masu výborný recept na fazolkový salát salat fazolkovy fazolkovy salat s horcici