Suroviny
Porce: 6 osob
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 550 kJ / 1 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,98 g |
| Tuky | 75,05 g |
| Vláknina | 36,95 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 199,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svěží bramborový salát s tvarohem a ředkvičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGjl
Moje poznámka
Svěží bramborový salát s tvarohem a ředkvičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGjl
Nejnovější recepty
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 14 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 14 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 15 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 8 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 10 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 11 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 14 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 14 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 15 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 15 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 15 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičkový salát s tvarohem,
bramborivy salat s ředkviček,
bramborovy salat pro 16 osob,
ředkvičko-bramborový bramborový salát,
bramborový salát recept,
bramborový salát s z ředkviček,
svěží bramborový salát,
bramborový salát tvarohový,
bramborovy slat s tvarohem
Suroviny:
brambory,
tvaroh měkký,
ředkvičky,
citron,
pažitka,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (8)
Jitka, ďakujem za vysvetlenie.