Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na uzené slanině

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

14. 12. 2021 03:05

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 105 kJ / 1 698 kcal
Bílkoviny103,23 g
Tuky127,57 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,64 g
Sodík 2,09 g
Sůl5,50 g
Sacharidy33,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s bramborem, knedlíkem a nebo s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, slanina uzená, cibule, kmín drcený, sádlo, mouka hladká, masox hovězí, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřová játra na uzené slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVNO