Svěží carpaccio

mika59 Kuchařka: mika59

Saláty 2 názory

Suroviny

delší salátová okurka
1/2 kedlubny
100 g sýru Feta nebo balkánský
150 g zakysané smetany
lžička citronové šťávy
2 lžičky sladké chilli omáčky
lžička olivového oleje
1 stroužek utřeného česneku
sůl
hrubě mletý barevný pepř
1/2 svazku nasekaného kopru
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve smícháme smetanu s chilli, citronovou šťávou, česnekem a solí. Nakonec přidáme kopr, trochu necháme na posypání.

  2. Okurku nakrájíme podélně na tenoučké plátky a oloupanou kedlubnu také na co nejtenčí plátečky.

  3. Uložíme ozdobně na talíř, posypeme hrubě mletým pepřem a odloženým koprem. Posypeme nadrobeným sýrem a pokapeme smetanou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 200 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Svěží carpaccio

Tématické fráze: carpaccio carpacio recept polevka carpaccio kedlubnové carpáčcio carpaccio recept okurkove carpaccio carpaccio s kefírem carpáčcio z rajských carpáčo recept carpaccio polévka recept na carpáčo carpaccio recept polévka carpaccio s bramborovým salátem recept na carpáčo z řepy carpaccio z rajských jablíček carpacio recept polévka carpaccio polévka carpaco kedlubnové carpacio rajske carpaccio

Zapomněl/a jsem heslo