Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 463 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,76 g |
Tuky | 8,07 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 49,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný bramborák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/504Z
Moje poznámka
Plněný bramborák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/504Z
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 23 minutami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 1 hodinou
Segedínský guláš
Jiri_N. před 2 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 2 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 2 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 3 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborák se syrem,
plněný bramborák,
plnene bramboraky,
bramboraky se syrem,
bramboráky plněné šunkou a sýrem,
syr v bramboráku,
bramborak plněný šunkou a sýrem,
plněný bramborák šunkou a syrem,
bramboráčky plněné sýrem,
recept bramboraky plnene sunkou a syrem,
bramboráky plněné sýrem a šunkou,
plneny braborak syrem,
bramborák plněný šunkou,
plnene bramboraky sunkou a syrem,
plněné bramboráčky se sýrem,
bramborák plněný se se šunkou a sýrem,
recept bramboraky se sýrem,
videorecept plněné braboráky se sírem,
plněné brmboráky,
plneny bramborak syrem a sunkou
Suroviny:
brambory,
vejce,
cibule,
česnek,
pepř,
majoránka,
olej,
mouka polohrubá,
sýr eidam,
šunka
Komentáře (3)
To je normální klasický bramborák jak ho každý zná.Peše se na větší pánvi.
Upečeme brabce/vepřové maso na kousky/.Nebo se dá i použít již pečené krkovičky.
Uvařené kyselé zeli.
Na půlku bramboráku dáme zelí,
přehneme druhou polovinou bramboráku,přidáme maso a polijeme vípekem z masa.
Dobrou chuť