Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 249 kJ / 1 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,66 g |
Tuky | 87,30 g |
Vláknina | 8,35 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 929 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 30,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny nakrájíme na kostky, smícháme dohromady s tatarkou, podle chuti dosolíme, opepříme a dáme vychladit.
Krok 2: Podáváme vychlazené, s bílým pečivem.
Zveřejněno 25. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavinutý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5z1Y
Moje poznámka
Zavinutý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5z1Y
Nejnovější recepty
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno 8. 9. 2025 21:08:22
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno 8. 9. 2025 06:02:58
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Kajkajak před 11 minutami
Švestky ve vlastní šťávě, bez cukru
brtna před 2 hodinami
Sterilované brusinky (rybíz, rakytník)
brtna před 2 hodinami
Mléčný řez
Tajemnost před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
DenaDena před 3 hodinami
Hrušková povidla
Helmutt před 3 hodinami
TRIO-buřt-brambor guláš
Conta před 3 hodinami
Hruškový kompot
sakal13 před 4 hodinami
Cuketový perník
radbastim před 4 hodinami
Tématické fráze:
zavinuty pod. jmeno
Suroviny:
vejce,
brambory,
kapie,
tatarská omáčka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)