Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 249 kJ / 1 016 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,66 g |
| Tuky | 87,30 g |
| Vláknina | 8,35 g |
| Cholesterol | 635 mg |
| Sodík | 929 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 30,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny nakrájíme na kostky, smícháme dohromady s tatarkou, podle chuti dosolíme, opepříme a dáme vychladit.
Krok 2: Podáváme vychlazené, s bílým pečivem.
Zveřejněno 25. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavinutý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5z1Y
Moje poznámka
Zavinutý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5z1Y
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 22 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 33 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 40 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
zavinuty pod. jmeno
Suroviny:
vejce,
brambory,
kapie,
tatarská omáčka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)