Krůtí soté s podzimní zeleninou - pro nejmenší

Suroviny 1-2 porce

cca 100 g krůtích prsou
kousek cibule
1/2 malé cukety
1/3 velkého batátu
1 mrkev
sůl
1 KL ghí

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa nakrájíme na kousky, cuketu a batát okrájíme a nakrájíme na kousky. Mrkev oškrabeme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno.

  2. V kastrůlku rozehřejeme ghí a orestujeme na něm cibuli. Po chvilce přidáme krůtí maso a ze všech stran opečeme.

  3. Přidáme mrkev, batát a cuketu, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  4. Dochutíme solí.

  5. Vhodnou přílohou je quinoa, rýže, brambory či bramborová kaše.

Poznámka od kuchařky

Vhodnost dle zavedených surovin.

Rychlé a jednoduché, chutné i pro dospělé. Na fotce je soté s quinoou.

Komentáře k receptu Krůtí soté s podzimní zeleninou - pro nejmenší

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krůtí soté s s květákem krůtí soté s s květákem krůtí soté hovězí soté na kořenové zelenině