Suroviny
Porce: cca 500 g pomazánky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 763 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,95 g |
Tuky | 103,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 344 mg |
Sodík | 4,28 g |
Sůl | 11,10 g |
Sacharidy | 18,65 g |
Postup přípravy
Šunku a olivy nakrájíme nadrobno. Krok 2: Vše promícháme se zakysanou smetanou, ochutíme solí, pepřem a dáme alespoň na hodinu uležet do lednice. Krok 3: Mažeme na čerstvé pečivo, ozdobíme lístkem petrželky.
Zveřejněno 12. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Bl
Moje poznámka
Sýrová pomazánka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Bl
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 11 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 4 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 5 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 5 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 5 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 9 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 9 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 9 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 9 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 10 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z oliv,
obazda recept,
sýrová pomazánka z eidamu
Suroviny:
sýr camembert,
sýr eidam,
šunka,
smetana zakysaná,
olivy,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (7)
tejaja: Terezko,musela jsem se Tvému komentáři zasmát