Tuňáková pomazánka s olivami

Beautylifebyhana Kuchařka: Beautylifebyha…

Pomazánky 2 názory

Suroviny

2 tuňákové konzervy ve vlastní šťávě
(2 x 80 g)
100 g žervé
10 černých oliv
3 lžíce majonézy
3 lžičky rajského protlaku
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Černé olivy nakrájíme na drobné kostičky.

  2. Tuňáka slijeme a všechny ingredience smícháme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tuňáková pomazánka s olivami

  • Eja57: Děkuji za připomínku, gramáž doplněna. V oleji používám maximálně do salátů, jinak také raději ve vlastní šťávě.

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    Jen bych ještě doplnila jak velké ty tuňákové konzervy - v gramech.
    Líbí se mi ten tuňák ve vlastní šťávě, používám ho radši než v oleji, přikápla bych trochu citronové šťávy...

    Odpovědět