Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,18 g |
Tuky | 77,88 g |
Vláknina | 10,54 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 41,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s ovčím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVw4
Moje poznámka
Salát s ovčím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVw4
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
salát s ovcim syrem,
recepty s ovčím sýrem,
recepty se sýrem,
zeleninový salát s ovčím sýrem,
těstoviny s ovčím sýrem,
salat z ovcim sýrem,
salát ovčí sýr,
ovcí sýr co mám ráda recepty,
s ovcim syrem,
receot na jarni salát,
ledový salát s ovčím sýry,
recept s ovčím sýrem,
recety s ovčím sýrem,
recepty z ovčím sýrem,
salát s fíky a balkánským sýrem,
zeleninový salát z ovčím sýrem,
čočkový salát s ovčím sýrem,
zeleninové saláty s ovčím sýrem,
co s ovčím syrem,
saláty s ovčím sýrem
Suroviny:
paprika,
rajče,
cibule,
okurka čerstvá,
sýr,
olivy,
olej olivový,
ocet vinný,
česnek,
pepř
Komentáře (2)