Vepřové kapsy plněné ovčím sýrem a olivami

Vepřové maso Doba přípravy: 30 min 3 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 30 min 3 názory

Suroviny 4 porce

4 plátky vepřového masa
200 g čerstvého ovčího sýra
12 černých oliv
hrst čerstvého oregana
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Do plátků masa nařízněte kapsu, kterou vyložte lístky oregana, sekaným sýrem a olivami.

  2. Kapsu uzavřete jehlou nebo párátkem lehce osolte a opepřete a opékejte zprudka na oleji. Vzhledem k tomu, že maso je relativně tenké, tak stačí opékat z každé strany cca 5 minut. Takto naplněné maso můžete také připravit na grilu. Jako příloha stačí dobrý salát a krajíc chleba a nebo šťouchané brambory. Já je vylepšila o čerstvě sklizený mangold.

Komentáře k receptu Vepřové kapsy plněné ovčím sýrem a olivami

  • Danca Danca

    Simply Food: děkujuuu:-8:-K

    Odpovědět

  • Simply Food Simply Food (autorka receptu)

    Určitě by to šlo i s kozím. Ale naprosto bohatě postačí neuzená parenica, nebo parené nitě. Dobrou zkušenost mám s těmi co prodávají v Lídlu, protože nejsou moc slané.

    Odpovědět

  • Danca Danca

    Tak ovčí sýr jsem snad nikdy neměla... ale kdybych to zkusila s kozím..? Ten mám moc ráda!:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: plněná vepřová kapsa vepřová panenka plněná kozím sýrem penenka s ovcim se šunkou a sýrem krkovice s ovčím se sýrem vepřové kapsy na grilu vepřová kapsa na grilu plněn vepřové kotlety olivami a šunkou plněn vepřové kotlety olivami a šunkou vepřová panenka s olivami vepřová krkovice plněná videorecept veprova panenka plnena susenymi rajcaty a kozim syrem veprove s olivami vepřové kotlety s kozím sýrem pikantní plněné vepřové kapsy můžeme použít černou nit při vaření