Sušená uzená kotleta
Sušené maso je v obchodě poměrně drahé. Pokud vlastníte sušičku, je snadné, si vyrobit takové maso doma. Dobře usušené maso poznáte tak, že když na něj ze dvou stran zatlačíte, tak se nám v polovině rozlomí.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Moje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
sušená kotleta,
domaci susena kotleta,
sušená kotleta recept,
uzená kotleta recepty,
uzená kotleta,
susena kotleta recepty,
recept na susenou kotletu,
sušení uzeného masa,
suseni uzeniny,
sušené uzené maso recept,
uzená kotleta recept,
recept sušená kotleta,
suseni kotlety,
recept na sušené maso v sušičce,
jak susit kotletu,
recept sušena kotlety,
uzene susene maso recepty,
sušené maso z kotlety jak na to,
uzené kotlety,
sušené kotlety
Suroviny:
kotleta,
Komentáře (25)
Milá zlatá, neregistrovaná
Tak mi to nedalo, nechal jsem si nakrájet 20deka masa a vyzkoušel jsem usušit ho:
a) v miklovrnce
Na nejmenší výkon 160W to trvalo 30 sekund, ale rachotu bylo jak při bouřce!
b) na radiátoru
Za dvě hodinky bylo maso "na pepř"
mika59:
Píši o sušení na radiátoru a přeqapily mě 3 věci:
1. Barva
Zakoupené maso bylo narůžovělé a po usušení by ani v růžových brýlích nemělo takovou barvičku jako to vaše na fotečce
2. Čas (teplota)
Topíme na 21°C, teplota topné vody byla 55°C a usušeno bylo za 2 (dvě) hodiny
3. Chuť
Byla FANTASTICKÁ!
Hrušek se neurodilo, trnek se usušila jedna sušírna, tj. 3q ovoce...
Synek říká, zkusme jerky...
No, než klasika, tak tady toto bude asi menší riziko...