Sušená uzená kotleta
Sušené maso je v obchodě poměrně drahé. Pokud vlastníte sušičku, je snadné, si vyrobit takové maso doma. Dobře usušené maso poznáte tak, že když na něj ze dvou stran zatlačíte, tak se nám v polovině rozlomí.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Moje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Nejnovější recepty
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové krokety
Přidáno před 3 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno před 15 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Nikaba před 27 minutami
Klasické palačinky
Zbynek Hladik před 33 minutami
Italská čočková polévka
poirotka před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk
OstapBender před 2 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Kopici před 2 hodinami
Koláč s blumami a mandlovou drobenkou
DVJU7 před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 11 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 11 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 13 hodinami
Tématické fráze:
sušená kotleta,
domaci susena kotleta,
sušená kotleta recept,
uzená kotleta recepty,
uzená kotleta,
susena kotleta recepty,
recept na susenou kotletu,
sušení uzeného masa,
suseni uzeniny,
sušené uzené maso recept,
uzená kotleta recept,
recept sušená kotleta,
suseni kotlety,
recept na sušené maso v sušičce,
jak susit kotletu,
recept sušena kotlety,
uzene susene maso recepty,
sušené maso z kotlety jak na to,
uzené kotlety,
sušené kotlety
Suroviny:
kotleta,
Komentáře (25)
Milá zlatá, neregistrovaná
Tak mi to nedalo, nechal jsem si nakrájet 20deka masa a vyzkoušel jsem usušit ho:
a) v miklovrnce
Na nejmenší výkon 160W to trvalo 30 sekund, ale rachotu bylo jak při bouřce!
b) na radiátoru
Za dvě hodinky bylo maso "na pepř"
mika59:
Píši o sušení na radiátoru a přeqapily mě 3 věci:
1. Barva
Zakoupené maso bylo narůžovělé a po usušení by ani v růžových brýlích nemělo takovou barvičku jako to vaše na fotečce
2. Čas (teplota)
Topíme na 21°C, teplota topné vody byla 55°C a usušeno bylo za 2 (dvě) hodiny
3. Chuť
Byla FANTASTICKÁ!
Hrušek se neurodilo, trnek se usušila jedna sušírna, tj. 3q ovoce...
Synek říká, zkusme jerky...
No, než klasika, tak tady toto bude asi menší riziko...