Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy ze sušenek Bebe

Nepečené Bebe řezy jsou jednoduché a rychlé, a přitom tak skvěle chutnají! Příprava trvá pár minut, pak už je jen důležité nechat je v chladu pořádně proležet, aby se chutě dokonale propojily a sušenky zvláčněly.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Beetty

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby uležení v ledničce

15 min (15 min příprava, bez doby uležení v ledničce)

Suroviny pro 20 porcí

20porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 450 kJ /
2 737 kcal
Bílkoviny97,80 g
Tuky127,60 g
Vláknina4,88 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy265,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V misce rozmícháme tvaroh s oběma cukry, poté šlehačem ušleháme šlehačku a opatrně ji vmícháme do tvarohu. Krok 2: BeBe sušenky rozložíme na plech a pokapeme rumem. Potřeme tvarohovým krémem, na který naskládáme piškoty, a ty opět natřeme zbytkem krému. Nakonec znovu naskládáme Bebe sušenky. Krok 3: Rozehřátím čokolády ve vodní lázni připravíme polevu. Krok 4: Hotové řezy potřeme čokoládovou polevou a necháme nejlépe přes noc uložené v chladničce, aby se chutě krásně propojily. Krok 5: Pak krájíme na čtverce či trojúhelníčky.

TIP: Další nepečené dezerty - oblíbené recepty

Zveřejněno 6. 11. 2016

Poznámka autora Beetty

Když opravdu vydržíte a necháte řezy v lednici proležet - moc si pochutnáte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezy ze sušenek Bebe

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7BE1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezy ze sušenek Bebe

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7BE1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Také hledám druhý cukr. :-(

Zdenka: opraveno :yes:

<3:-K:yes:

Je to asi dobrý recept ale marně hledám ten druhý cukr:-D

Jirka: Jé, mockrát se omlouvám, zapomněla jsem poznačit, ať si každý osladí, dle své vlastní chuti..... proto neuvádím gramáž, někdo raději sladší, někdo méně....:-)

Tématické fráze:
řezy z bebe sušenek, rez z bebe susenek, dezert z bb sušenek, recept z bebe sušenek, řezy z bb sušenek, nepečený dezert z bebe sušenek, řezy z bebe sušenek recepty, recepty z bebe sušenek, řezy z be be sušenek, řezy z bebe sušenek s tvarohem, řez z bebe sušenek recept, řezy ze sušenek, bebe sušenky recepty, bebe řezy, bebe sušenky recept, střecha z bb sušenek, řezy ze sušenek bebe, řezy ze sušenek bb, nepecene dezerty z bebe susenek, recept na řezy z bb sušenek

Suroviny:
sušenky bebe, piškoty, čokoláda, smetana ke šlehání, tvaroh, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu