Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Důkladně promícháme, přikryjeme poklicí a vložíme do trouby. Krok 2: Nejdříve pečeme na 250°C asi ½ hodiny, poté ubereme teplotu na 200°C a dopečeme asi 1 hodinu. Krok 3: Guláš přendáme do jiného hrnce a na plotně zaděláme zakysanou smetanou.
Lze také použít ¼ l mléka + hladká mouka.
Jako přílohu podáváme houskový, ale klidně i bramborový knedlík….
Tento guláš je opravdu výtečný !!!!
Zveřejněno 8. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
„Pečený“ Segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBnP
Moje poznámka
„Pečený“ Segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBnP
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 37 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 41 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 16 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš dle pohlreicha,
segedínský guláš v troubě,
segedin pečený v troubě,
zapečený segedinský guláš,
segedínský guláš z trouby,
segedínský guláš z vepřového masa v troubě,
segedin v troubě,
segedínský guláš do trouby,
segedínský guláš recept v troubě,
segedínský guláš podle vodochodského,
segedín z trouby,
segedínský guláš podle polreicha,
ivan vodochodský segedínský guláš,
segedínský guláš vodochodský,
segedín podle vodochodského,
segedínský guláš,
segedínský guláš dle vodochodskeho,
zapečený segedín,
ivan vodochodský recepty,
pečený segedýnský guláš
Suroviny:
maso vepřové,
zelí sladkokyselé,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká
Komentáře (18)
Pak schází objektivita a kontinuita diskuze