Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 198 kJ / 1 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,16 g |
| Tuky | 159,21 g |
| Vláknina | 1,21 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 7,38 g |
| Sacharidy | 8,11 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo utřeme s brynzou a zbylými surovinami. Na zředění je možno přidat lžíci mléka nebo smetany.
Krok 2: Pořádně vyšleháme, necháme vychladit. Podáváme s tmavým pečivem a zeleninou.
Zveřejněno 29. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Liptovský sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LmAp
Moje poznámka
Liptovský sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LmAp
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 43 minutami
Sýrové placky
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 7 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 19 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 5 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 5 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
liptovský sýr,
pomazánka liptovský sýr,
recept liptovsky syr,
syr recepty,
recepty ze sýrů,
sireni sýra,
liptovský sýr - recept,
co je liptovský sýr,
liptovský recept ,jablkový syr,
liptovsky syr z brynzy recepty,
sýr liptovský
Suroviny:
brynza,
máslo,
kapary,
hořčice,
cibule šalotka,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (2)