Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná bazalková pomazánka

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 467 kJ /
351 kcal
Bílkoviny20,38 g
Tuky22,92 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy15,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bazalku s olejem, smetanou a česnekem rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme máslo, pesto a sůl s pepřem. Všechno společně spojíme a nakonec kápneme pár kapek z citronu Krok 2: Dochutíme a necháme pomazánku odležet. Podáváme s pečivem, nebo můžeme použít na jednohubky. Zdobíme lístečky bazalky a rajčátkem.

Zveřejněno 2. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RvmR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RvmR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Mohu se zeptat proč jste smazali můj komentář k totožnému okopíravému receptu od Pošlirecept? A prosím nemazat..jako jste už udělali..To se nedělá..

mika59: smazán byl celý recept, protože je duplikovaný, vyjádření jsem Vám poslala ve zprávě.

Hmmm,lákavá pomazánka:-8:-K:yes:

Anna Kocikova: Děkuji Drahuško..;-):-K

Tématické fráze:
bazalková pomazánka, pomazánka z bazalky, bazalkový pomazánka, pesto pomazanka, pomazanka s bazalkou, bazalková pomazánka, pomazanka z bazalkoveho pesta, basalkové máslový krém, bazalkova pomazanka z tvarohu, bazalka pomazánka, recept pomazanka z bazalky, bazalková pomazánka recept, pomazánka z pesta, bazalková z pomazánkového másla, bazalkova pěna recept, basalkové pesto, bazalka a pomazánka, pomazánka z pomazánkového másla a bazalka, bazalka -pomazánka, pomazanky s bazalkové pesto

Suroviny:
pomazánkové máslo, smetana zakysaná, česnek, bazalka čerstvá, pesto bazalkové, olej olivový, pepř bílý, sůl, citron

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu