Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrovo-bazalkové žampióny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 2. 2010 21:03

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 492 kJ / 2 030 kcal
Bílkoviny105,12 g
Tuky140,14 g
Vláknina49,34 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 2,40 g
Sůl5,72 g
Sacharidy67,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Geryyy Geryyy

21. 4. 2017 19:09

Teď upečeno, a je to výborné přidala jsem ještě velké kousky lilku, mňam... doporučuji ;) :yes:

Daniella O. Daniella O.

4. 12. 2010 18:43

Prave mam doma zampiony a musim je spotrebovat...:-D, uz je jasne jak.:yes: Jinak Metalforever: "Cauky kotata" nas jeste nikdo neoslovil, je to od tebe moc hezke...::-D:yes::-K

metalforever metalforever

4. 12. 2010 14:12

Čauky koťata:),dnes se na to chystám,tak jsem na to zvědav :) jestli teda zas něco nepokazim :),jinak fotky jsou k nakousnutíí;-(

Eliza Eliza

22. 3. 2010 21:03

Evi, to mě těší...:-), mám radost...

eva hubova eva hubova

22. 3. 2010 20:40

Eli božské,ještě teď se olizuji:-p:yes:+15

michsamant michsamant

10. 2. 2010 22:48

este ma napadlo, ze na vrch som mohla poprasit struhanku miesto toho syra co som tam dala :-//

michsamant michsamant

10. 2. 2010 18:38

Eli, pouzila som prave len jedno vajicko, ale mala som aj menej hribkov, tak nabuduce skusim dat dva balicky hribkov na jedno vajicko

Eliza Eliza

10. 2. 2010 18:09

Suzannko, loupu jen ty velké, malé jen dobře očistím. Miško, také se mi podle fotky zdá, že tam máš nějak moc vajec, ty moje vypadaly trochu jinak, vejce tam skoro nebyly cítit (mají to spíš zpevnit), jen sýr a smetana...:-) A díky za pochvalu. :-K

michsamant michsamant

10. 2. 2010 10:20

este doplnam,ze recept je dobry, cize kto skusi lutovat nebude, je to celkom rychlo urobene..bod som uz dala

michsamant michsamant

10. 2. 2010 10:01

na spodok pekacika som dala kusok masla ked som ich davala na 10 minut najprv ohriat a ked som ich zmiesala so smotanou navrch som nastruhala este kusok syra...mne to chutilo ako miesane vajicka so zampionmi a syrom, ktore robim obycajne na panvici :-) cize dobre, lebo tie mam rada...ale nafotene ma to ohurilo asi viac...mozno som mala menej hribkov na viac vajicka, neviem

michsamant michsamant

10. 2. 2010 09:26

tak som sa do nich dala, uz vonaju, dam vediet ako dopadlo..;-)

suzanna

9. 2. 2010 11:12

Eli, můžu se jenom zeptat, jestli ty žampiony loupeš? Recept vypadá úžasně, určitě na něj brzo dojde:yes:

Eliza Eliza

8. 2. 2010 17:01

Děkuju, doufám, že vám bude chutnat a těším se na obrázky...:-K

hafikov hafikov

8. 2. 2010 13:42

Určitě zkusím-ukládám,vypadá to báječně.:yes:

cardanka

8. 2. 2010 13:06

Vše napsáno tu již bylo:-K:-p12.bodík :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampiony recepty žampiony recept žampion lesní recepty s zampionů božské kousky s žampiony recepty se žampiony recept na žampiony recepty s žampiony recepty ze žampiónů pečené žampiony s bazalkou vepřové se žampionmi cizy recepty cizy recepty cizy recepty

Suroviny: žampióny, smetana ke šlehání, mléko, sýr ementál, vejce, česnek, sušená bazalka, česnek sušený, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Sýrovo-bazalkové žampióny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YwN