Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 115 kJ / 2 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,03 g |
Tuky | 173,79 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 212,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rG8K
Moje poznámka
Jogurtové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rG8K
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 22 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 22 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 7 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 7 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 9 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 9 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 9 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 10 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 14 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 14 hodinami
Tématické fráze:
vafle z bileho jogurtu,
špaldové vafle,
recept na vafle s jogurtem,
vafle s jogurtem,
vafle bez vajec,
jogurtové těsto na vafle,
vafle do trouby,
jogurtove wafle,
těsto na vafle z jogurtu,
domácí jogurtové vafle,
špaldové vafle recept,
testo na vafle s jogurtem,
recept na vafle v troubě,
testo na vafle jogurtove,
vafle v troubě,
wafle z jogurtu,
vafle ze špaldové mouky,
jogurtové těsto na domácí vafle,
recept wafle jogurt,
těsto na vafle
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
jogurt bílý,
olej,
mouka špaldová celozrnná,
kypřící prášek
Komentáře (4)