Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé skořicové roládky s nutelou

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenunka Lenunka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 707 kJ /
647 kcal
Bílkoviny2,26 g
Tuky66,00 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy10,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky toustového chleba zbavíme okrajů a válečkem je smáčkneme, aby bylo těsto co nejtenčí. Krok 2: Každý plátek namažeme nutelou, srolujeme, namočíme v rozpuštěném másle a obalíme ve skořicovém cukru.
Skládáme na plech s pečícím papírem spojem dolů. Krok 3: Pečeme asi 10 -15 min do křupava (já pekla na 200°).

Zveřejněno 19. 8. 2017

Poznámka autorky Lenunka

Je to rychlé pohoštění, když někdo přijde na kávu, je to fakt jednoduché a hotové raz dva. Je to i vhodné třeba na dětskou oslavu, kde se může malá hostitelka "blýsknout", protože tohle zvládnou děti samy.

Inspirace: Čarujeme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ALg9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ALg9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jestli se můžu zeptat tak šlo by použít místo másla něco jiného?

všem velmi děkuji :-K

Bezva nápad:-):-):-)

Perfektný recept, vďaka za pridanie, určite sa zíde aj u nás!

Roládky vypadají moc hezky, jako cukroví. Určitě budou i tak dobré. Takovéhle rychlovky mám ráda. <3

Lenunka: Na plechu máš 8 trubiček - to by bylo tak pro jednoho mlsala !!!!
A máš moc hezký fotopostup.

Nadja: bylo toho víc, ale pekla jsem v troubě i bylinkové brambůrky na oběd na velkém plechu, tak jsem na malém na mřížce dělala víc várek v průběhu pečení brambor, podle toho, jak spáči vylézali:-), vyfotila jsem ale jen jednu:-)

děkuji všem:-K

:yes::yes::-p bezvadný nápad :-)

Nenáročný a rychlý :-O:yes::-K

super rychlovka:-):yes:

Tématické fráze:
šneci s nutelou, roladky z toustoveho chleba s nutelou, pečeme s nutelou, rychle skořicové rolky, recepty s nutelou, toust s nutelou, gross z nuteli a toistoveho chleba, rychla skoricova, rychla rolada, skořicova roláda recept, rychle skoricove cukrovi, rolky z tousového chleba s nutelou, rulicky z toustoveho chleba s nutelou, rychla rolada s nuttelou, skořicové rolky recept, skoricove plátky španělský, rozpustit nutelou, šnek s nutelou, skořicové rohlíčky s nutelou a šlehačkou, recepty z nutely a toustoveho chleba

Suroviny:
chléb toustový, nutella, máslo, cukr skořice

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu