Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínový salát s majonézou

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lukas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 291 kJ /
309 kcal
Bílkoviny23,33 g
Tuky23,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme vychlazený Hermelín nastrouhaný na hrubém struhadle, přidáme dvě lžíce majonézy, mletou papriku, sůl a pepř. Krok 2: Nakonec ozdobíme čerstvou petrželkou nebo pažitkou.

Zveřejněno 29. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5kyX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5kyX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Já si dávám jarní cibulku místo papriky a zeleninovou oblohu....moc dobrá věc :-K

mě by zajímalo pár věcí:
proč se mě jako běžnému smrtelníkovi nikde nezobrazí možnost přidat videorecept nebo proč některé starší recepty jsou natočeny jako "videorecepty", i když je zjevně vaří někdo jiný než autor, který o tom nemá zřejmě ani ponětí.
Díky za vysvětlení:-)

Lenunka: Videorecepty natáčíme v jednom místě a v jednotném formátu, zatím tato funkce není pro uživatele. Starší recepty natáčíme pro ještě názornější ukázku postupu přípravy ;-)

toprecepty.cz: Děkuji za vysvětlení:-)

Tématické fráze:
domácí hermelínový salát recept, hermelínový salát, hermelinovy salat recept, recept na hermelínový salát, recepty hermelínový salát, domací hermelínový salát, saláty s majonézou, hermlinovy salát s majonézou, hermelín salat, recept na hermelinivy salat, rychlá domácí majonéza videorecept, hemelinový salát s majonézou, hermelín saláty, hermelynovy salát s majonézou, hermrlínový salát s majonézou, hrmelinovy salát s majonézou, hermelinovi salát, hermelínový salát, hermelinivy salát, hermelínový sakát

Suroviny:
sýr hermelín, majonéza, sůl, pepř, paprika sušená sladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu