Noky s vepřovou panenkou a žampiony

lukas Kuchař: lukas

Těstoviny 4 názory

Suroviny

120 g gnocchi
80 g vepřové panenky
1 lžíce olivového oleje
50 g žampionů
svazek jarní cibulky
20 g másla
bílé víno
parmezán
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji osmažíme na kostičky nakrájenou panenku, osolíme a opepříme.

  2. Přidáme nakrájené žampiony, jarní cibulku, společně osmahneme. Přilijeme bílé víno a promícháme s gnocchi.

  3. Vše společně zlehka povaříme, aby gnocchi změkly. Podáváme posypané čerstvě nastrouhaným parmezánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 644 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Noky s vepřovou panenkou a žampiony

Tématické fráze: těstoviny s vepřovou panenkou špagety s vepřovou panenkou noky s žampiony špagety s panenkou gnocchi s veprovou panenkou a zampiony noky se žampiony penne s veprovou panenkou top recepty s panenkou noki se žampiony noky s vepřovým masem a žampiony vepřové maso žampiony noky veprove s noky vepřové kostky se žampiony a těstovinami tagliatelle s vepřovou panenkou gnochi s veprovou panenkou recepty s vepřovou panenkou gnocchi s panenkou a žampiony gnocchi se žampiony a vepřovým masem testovinysveprovoupanenkou noky s panenkou a žampionech

Zapomněl/a jsem heslo