Noky s vepřovou panenkou a žampiony

Suroviny

120 g gnocchi
80 g vepřové panenky
1 lžíce olivového oleje
50 g žampionů
svazek jarní cibulky
20 g másla
bílé víno
parmezán

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji osmažíme na kostičky nakrájenou panenku, osolíme a opepříme.

  2. Přidáme nakrájené žampiony, jarní cibulku, společně osmahneme. Přilijeme bílé víno a promícháme s gnocchi.

  3. Vše společně zlehka povaříme, aby gnocchi změkly. Podáváme posypané čerstvě nastrouhaným parmezánem.

Komentáře k receptu Noky s vepřovou panenkou a žampiony

Tématické fráze: gnocchi s vepřovou panenkou recept těstoviny s vepřovou panenkou špagety s vepřovou panenkou gnocchi s vepřovou panenkou noky s žampiony gnocchi s panenkou recepty s vepřovou panenkou gnocchi recept gnochi s panenkou gnocchi recepty noky se žampiony tagliatelle s vepřovou panenkou špagety s panenkou vepřová panenka s gnocchi panenka s noky gnocchi s veprovou panenkou a zampiony veprove s noky gnochi s veprovou panenkou gnocchi s panenkou a žampiony penne s veprovou panenkou