Noky s vepřovou panenkou a žampiony

lukas Kuchař: lukas

Těstoviny 4 názory

Suroviny

120 g gnocchi
80 g vepřové panenky
1 lžíce olivového oleje
50 g žampionů
svazek jarní cibulky
20 g másla
bílé víno
parmezán
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji osmažíme na kostičky nakrájenou panenku, osolíme a opepříme.

  2. Přidáme nakrájené žampiony, jarní cibulku, společně osmahneme. Přilijeme bílé víno a promícháme s gnocchi.

  3. Vše společně zlehka povaříme, aby gnocchi změkly. Podáváme posypané čerstvě nastrouhaným parmezánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 644 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Noky s vepřovou panenkou a žampiony

Tématické fráze: gnocchi s vepřovou panenkou recept těstoviny s vepřovou panenkou špagety s vepřovou panenkou noky s žampiony gnocchi s panenkou gnocchi recept noky se žampiony tagliatelle s vepřovou panenkou špagety s panenkou gnocchi s veprovou panenkou a zampiony recepty s vepřovou panenkou gnocchi s panenkou a žampiony penne s veprovou panenkou gnocchi se žampiony a vepřovým masem noky s vepřovým masem top recepty s panenkou noki se žampiony noky s vepřovým masem a žampiony vepřové maso žampiony noky veprove s noky

Zapomněl/a jsem heslo