

Cizrnová kaše
Suroviny
- 1 konzerva cizrny
- olivový olej
- 1 cibule
- česnek
- citron
- 2 PL pasty tahini
- mletý římský kmín
- pepř
Postup přípravy receptu
Na olivovém oleji osmažíme cibuli s mletým římským kmínem. Přidáme scezenou sterilovanou cizrnu a trochu vody.
Cizrnu přivedeme k varu, přidáme dvě polévkové lžíce tahini, česnek, citronovou šťávu a pepř.
Podáváme jako předkrm.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Cizrnová kaše
-
cizrnu mam doma,len tahini mi chyba,musim dokupit,alebo sa to da aj bez toho,ovplyvni to moc chut.Receptik sa mi moc paci.take volske oko k tomu,a paradny obedik pre mna by bol.
-
To je dobra rychlovka,jako predkrm,ale i jako rychla vecere s dobrym pecivem.
-
tak to je taky prima recept, osmažíme cibulku, lup na to konzervu, trochu to ochutíme a máme (navíc ještě) předkrm?