Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 692 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 1,08 g |
Vláknina | 11,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra s kari jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq77
Moje poznámka
Játra s kari jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq77
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 14 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 21 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnečka z cukety
Liduš před 37 sekundami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
toprecepty.cz před 1 hodinou
Pavliny halušky
terundela před 3 hodinami
Hrnková bábovka
lunav1 před 5 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 15 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 16 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 17 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 18 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 18 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
jatra na kari s jablky,
jehneci jatra s tymianem,
játra jehněčí na kari top recepty,
játra na jablkach s kari,
drubezi jatra s kari jablky,
jatra kari a s jablky,
kuřecí játra na kari s jablky,
játra šup šup,
top játra na kari,
pečen játra recept,
recept játra jablka hrušky,
vepřová játra na kari s jablky
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
koření kari,
jablko,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
víno bílé
Komentáře (9)
Kúpila som si hrušky, tvrdé ako môj život, tak som vyskúšala urobiť plagiát vášho receptu. Skúste, uvidíte
Možno sa vám bude zdať, že pečeň robím príliš často, no nemám chuť tráviť zvyšok svojho života pri sporáku, preto milujem šup-šup recepty. Pekný deň