Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,68 g |
Tuky | 91,77 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 257,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Moje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 2 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 3 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 5 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 7 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 10 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí játra jako minutka,
jehněčí játra na cibulce,
játra z jehněte,
jehneči,
játra a fazole,
domácí paštika z jehněčích jater,
omáčka z jehněčích jater,
recepty z jehněčích jater,
jehněčí játra na slanině,
ja připravit vnitřnosti z jehněte,
recepty jatra z jehnete,
jehněčí játrovka recept,
lák na jehněčí,
jehněčí játrová paštika recept,
jehněčí recept,
jehneci jatra na kari,
fazole játra,
jehněčí játra na přírodno,
fazole a jatra,
jak upravit kukuřici?
Suroviny:
játra,
cibule,
fazole,
kukuřice,
omáčka švestková,
olej,
máslo
Komentáře (3)
Mám tu čest dát první bod