Jehněčí játra na kukuřici a fazolích

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20 min 2 názory

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20 min 2 názory

Suroviny 3 porce

1 jehněčí játra
1 cibule
200 g fazolí
200 g kukuřice
1 švestková omáčka
olej
100 g másla

Postup přípravy receptu

  1. Vopred namočenú fazuľu uvaríme.

  2. Narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme uvarenú fazuľu, kukuricu, zalejeme omáčkou, pridáme podľa potreby trocha vody a krátko (asi 10 min) povaríme.

  3. Na masle z oboch strán orestujeme na plátky narezanú pečeň. Na tanier dáme fazuľovo – kukuricovú omáčku, obložíme plátkami pečene. Podávame s cestovinami.

Komentáře k receptu Jehněčí játra na kukuřici a fazolích

Tématické fráze: jehněčí játra jako minutka jehněčí játra na cibulce játra z jehněte jehneči játra a fazole domácí paštika z jehněčích jater omáčka z jehněčích jater recepty z jehněčích jater jehněčí játra na slanině ja připravit vnitřnosti z jehněte recepty jatra z jehnete jehněčí játrovka recept lák na jehněčí jehněčí játrová paštika recept jehněčí recept jehneci jatra na kari fazole játra jehněčí játra na přírodno fazole a jatra jak upravit kukuřici?