Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí játra na kukuřici a fazolích

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

17. 6. 2012 17:36

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie9 204 kJ / 2 200 kcal
Bílkoviny63,68 g
Tuky91,77 g
Vláknina47,80 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 816 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy257,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

17. 6. 2012 19:27

Já druhý!!! Játra-k tomu jehněčí...to musí být super:-p

nofrona

17. 6. 2012 19:06

Játra a švestková:yes::yes:
Mám tu čest dát první bod:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí játra jako minutka jehněčí játra na cibulce játra z jehněte jehneči játra a fazole domácí paštika z jehněčích jater omáčka z jehněčích jater recepty z jehněčích jater jehněčí játra na slanině ja připravit vnitřnosti z jehněte recepty jatra z jehnete jehněčí játrovka recept lák na jehněčí jehněčí játrová paštika recept jehněčí recept jehneci jatra na kari fazole játra jehněčí játra na přírodno fazole a jatra jak upravit kukuřici?

Suroviny: játra, cibule, fazole, kukuřice, omáčka švestková, olej, máslo

TopRecepty.cz

Jehněčí játra na kukuřici a fazolích

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kBjK