Drůbeží játra s kari a jablky

Suroviny 3-4 porce

400 g drůbežích jater
60 g sádla
1 cibule
2 větší jablka
1/2 lžičky kari
sůl
1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme cibuli, pak přidáme játra, posypeme kari a za stálého míchání opečeme. Přidáme jablka, zbavená jadřinců, oloupaná a nakrájená na osminky, zalijeme vodou a dusíme doměkka.

  2. Měkká játra vyjmeme, vydušenou šťávu zasypeme hladkou moukou, dobře promícháme, doplníme vodou a ještě asi 10 minut povaříme. Vrátíme játra, prohřejeme a podáváme s rýži.

Komentáře k receptu Drůbeží játra s kari a jablky

Tématické fráze: kuřecí játra na kari s jablky kuřecí játra s kari a jablky játra s jablky drůbeží játra na kari recept na kuřecí játra s kari jablky drůbeží játra kari drůbeží játra recepty játra na kari drubezi jatra na jablkách drůbeži na kari zapečená játra s jablky jatra na jabkach recept top recepty dobra drubeží játra drubeží játra recept recepty na drubezi jatra. top játra na kari drůbeží játra na na kari recept na důbeží játra kuřecí drůbky s jablky recept důbeží játra s jablky