Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s řepou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 971 kJ /
3 339 kcal
Bílkoviny53,68 g
Tuky252,81 g
Vláknina34,40 g
Cholesterol 973 mg
Sodík 4,52 g
Sůl10,93 g
Sacharidy197,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vařené brambory, řepu a vejce pokrájíme na kostičky a dáme do mísy, jemně krájenou cibuli a okurku tam také přidáme. Přidáme hořčici a majolku (nebo zakysanou smetanu), osolíme a opepříme, dobře promícháme a dáme do chladna alespoň na dvě hodiny proležet. Přilít můžeme podle hustoty salátu i trochu láku z okurek. Krok 2: Podáváme tam, kde je vhodný i bramborový salát - s řízkem, karbanátky, sekanou, výborný je i sám o sobě, bez masa, jako hlavní jídlo či svačina. Krok 3: Do salátu můžeme (není nutné) dle chuti, přidat i pokrájenou uzeninu, například Gothajský nebo šunkový salám.

Zveřejněno 22. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KN2z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KN2z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slovenský bramborový salát, bramborový salát s červenou řepou a se zakysanou smetanou, bramborový salát s červenou řepou a zakysanou smetanou, salat z cervene repy a la bramborovy, bramborový salát

Suroviny:
cibule, pepř, hořčice plnotučná, řepa červená, vejce, majonéza, okurky sterilované, brambory

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu