Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné wafle

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

TeslarovaN. TeslarovaN.

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 757 kJ /
1 137 kcal
Bílkoviny34,08 g
Tuky54,28 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy124,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky ingrediencie zmiešame spolu a poriadne premiešame, až kým sa nevytvorí cestíčko. Krok 2: Rozohrejeme waflovač, máličko ho potrieme olejom a naberačkou nalejeme cestíčko. Necháme vo waflovači asi 3 až 5 min a následne vyberieme. Krok 3: Môžeme hneď podávať, či už s malinovým, jahodovým, šípkovým alebo slivkovým džemom a nutellou. Výborne sa k wafliam hodí javorový sirup a šľahačka.

Zveřejněno 10. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné wafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rWy2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné wafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rWy2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Moc dobré wafle, použila jsem ječnou celozrnnou mouku a olej místo másla, po upečení jsou krásně křupavé, po odležení zase vláčné měkké <3

Ako som písala nižšie, celozrnné wafle som nerobila, až dnes na ne došlo. Sú výborné, díky za recept. :yes: Určite budem robiť častejšie. ;-)

tejaja: Super tak to sa teším že chutili :-) :yes:

TeslarovaN.: :-) Skutočne chutili, veľmi. Používam celozrnnú múku na veľa vecí, teraz došlo aj na wafle. ;-)

nechci rýpat, ale tohle jsou celozrnní vafle, ne? ne celozrnné. Taky mi není jasné, co je celozrnná mouka, pšeničná? žitná?
a navíc se každé takové těsto musí nechat aspoň 10 min odležet. A taky je mi záhadou, proč jsou suroviny v češtině a postup slovensky.

Lenunka: Název opraven - a je spousta receptů slovenských kolegyň, jejichž recepty moderátorky upravují v surovinách a názvu tak, aby i v nich fungoval vyhledavač

hosta: já nevěděla, že suroviny moderátoři upravují, nenapadlo mě to. Omlouvám se. Přišlo mi to jen divné.
Ale stejně by bylo fajn, kdyby autorka uvedla, z jaké celozrnné mouky to dělá.

Celozrnné vafle som ešte nerobila. Ukladám a vyskúšam. ;-)

Tématické fráze:
celozrnné vafle, vafle z celozrnné mouky, vafle z zitne mouky, žitné vafle, celozrnne vafle recept, celozrné vafle recept, wafle, wafle z žitne mouky, recept na vafle z celozrnné mouky, vafle s zitne mouky, celozrenné vafle, recept celozrnné vafle, zdravé vafle z celozrnné mouky, celozrne vafle, vafle z žitné mouky recept, wafle s celozrnné mouky, recept na zdrave wafle, celozrné vafle recepty, vafle žitné, žitné wafle

Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kůra citronová, máslo, vejce, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu