Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,34 g |
Tuky | 35,68 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 259,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Predpečieme zemiaky v rúre, pokrájané, kto ako chce, plátky, kocky. Na oleji v panvici opražíme kuracie prsia, pokrájané na kocky.
Krok 2: V smotane a mlieku rozmiešame bryndzu a vajcia, nakrájanú pažitku, soľ, korenie.
Krok 3: K opečeným zemiakom pridáme prsia, zalejeme bryndzovou zmesou a zapečieme.
Zveřejněno 17. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brynzové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjxJ
Moje poznámka
Zapečené brynzové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjxJ
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s brynzou,
recepty s bryndzou
Suroviny:
brambory,
prsa kuřecí,
brynza,
mléko,
vejce,
smetana na vaření,
pažitka,
pepř
Komentáře (5)
Prosím, urob úpravu receptu, v tejto forme nie je veľmi použteľný.
Ospravedlňujem sa za tykanie, na týchto stránkach to bolo doteraz bežné. Želám Vám veľa pekných chvíľ tu strávených a veľa dobrých receptov.