Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Margot

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

petulik

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 487 kJ /
2 985 kcal
Bílkoviny67,36 g
Tuky20,12 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy626,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nastrouháme margotku a vše ušleháme elektrickým šlehačem, pak vylejeme těsto na plech a pečeme asi tak 15 min.

Zveřejněno 26. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJPm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJPm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem upekl dle vašeho receptu . vynikající buchta s margotkou , já nato dal citronovou polevu nemělo to chybu , dávám
:yes::yes::yes::-)

Dneska zkusím,vypadá moc lákavě :yes: :-)

A toho mléka kolik? Bude stačit 1/8kg? :-)

Deathlosopher 13. 5. 2011 12:05
Justýna: Tím převodem litru na kilo bych si nebyl tak jistý. Že je to to samé platí u vody, ale u cukru a mouky, které mají jinou hustotu ...

nevím co někdo nechápe na měření mouky a cukru na litry? jistě všechny doma máte takový ten plastový litránek ;-), jenom si spíš myslím, že 2/4 l je lepší napsat jako 1/2 l... když už :-D :yes: dneska vyzkouším

Nevím co není k pochopení na gramáži 1litr je 1kg tak je to čtvrt kila mouč.cukru a půl kila mouky.;-)Jinak tento recept znám a je vinikající.Babička ho vylepšila že těsto po upečeni rozkrojí a vymaže krémem z pomaz.másla a šlehačky opravdu osvěžující:-D

Dělám úplně stejnou, je skvělá :yes: Dávám dva hrnky polohrubé mouky a hrnek moučkového cukru.

Nechápu ty jednotky té polohrubé mouky a moučkouvého cukru... :-//těžké na můj mozeček...

isahu, máš pravdu, jak se na to dívám, já a jednotky..:-(2/4 l pol. mouky:-)), poradila bych si, ale možná někdo ne.;-)

jsem zmatená :-O kromě nejasné gramáže - proč je to v Ostatní??? proč ne Moučníky? navíc mixovat těsto mixérem by mohlo lecjakého začátečníka zmást - není to spíše ušlehat elektrickým šlehačem??

Ta buchta je super děláme ju už dlouho:yes:

Souhlasím s Bibi, brala bych řez;-)

hana tomasova 26. 7. 2010 16:21
Mňanky pro děti se vždycky hodí. A pro dospělé někdy taky: víte, že za zmrzku od Nestlé můžete odjet do Paříže, Londýna a jinam? www.zmrzliny-nestle.cz

Petulík, když by byla buchta i pro začátečníky, tak do surovin prosím dopiš gramáž;-)máš tam 1/4 a 2/4, ale čeho:-D hrnku,dkg,g:-? Buď to rozepiš na ty hrnečky a nebo na gramy. Jinak tahle buchta je tu 3x, jako Margot řezy a mohla si jí pro nás nařezat, aby byl vidět ten řez, takhle to vypadá, jako jakákoliv upečená buchta:-D Nic ve zlém, to jen pro příště a bodíka 2.ode mne máš:yes:

Tématické fráze:
margot buchta, buchta margot, buchta s margot, buchta z margot, buchta margot recept, margot buchta recept, top recepty margot buchta, recept buchta margot, recept na buchtu margot, buchty pro začátečníky, buchta z margotky, buchta pro začátečníky, recept margot buchta, domácí margot, recept na margot buchta, buchta margotka, recept na margot buchtu, margot buchta ze slehacky, buchta z čokolády margot, buchtamargot

Suroviny:
čokoláda margot, šlehačka, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, mléko, prášek do pečiva

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu