Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 159 kJ / 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,25 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 11,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev, brambory a porek ocistime, nakrajime a dame varit. Pridame sul a pepr a varime do zmeknuti.
Krok 2: Az je vse uvarene, rozmixujem normalnim nebo ponornym mixerem, zalezi na vas, jakou chcete mit konzistenci.
Krok 3: Nakonec dame smetanu, ale nemusi byt a taveny syr. Dochutime a muzeme podavat s ruznymi krutony nebo osmazenym chlebem.
Zveřejněno 20. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r4R6
Moje poznámka
Pórková polévka jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r4R6
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Suroviny:
mrkev,
brambory,
pórek,
smetana,
sýr tavený,
pepř,
sůl,
voda
Komentáře (4)