Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kobližky z tvarohu

Dokonale vykouzlené koblížky. Lehká a vzdušná tvarohová pochoutka z nadýchaného těsta, ve formě malých roztomilých kousků. Bez kynutí a rychle připravené, třeba pro nečekanou návštěvu.

Hodnocení receptu je 4,6 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Aneta13

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 34 kusů

34kusů

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 036 kJ /
1 682 kcal
Bílkoviny85,35 g
Tuky40,53 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 822 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy208,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny kromě moučkového cukru smícháme dohromady a zpracujeme vláčné těsto. Krok 2: Lžící vykrajujeme malé kousky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Krok 3: Usmažené koblížky vyndáme a odložíme na ubrousky, které odsají přebytečný tuk. Krok 4: Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru.

Zveřejněno 20. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kobližky z tvarohu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yvp6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kobližky z tvarohu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yvp6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moc díky za recept. Koukala jsem na různé a vlastně je jedno jakou mouku doma máte a zda dáte 3-4 vajíčka.. pokaždé vyjdou excelentně!

Byly vybornee! Na druhy den jsme delali znovu <3 :yes: pridavam foto.. :) diky za recept!

Zdravíčko, dneska jsem zkusila poprvé a jsou úžasné, celá rodina je nadšená! Moc děkuji za recept!!:yes::-Q

Pekne vypecene koblizky, nabidla bych si.

Tématické fráze:
tvarohové koblížky, koblihy z tvarohu, tvarohove koblihy, koblíżky z tvarohu, top recepty tvarohové koblihy, koblížky recept, recept na tvarohové koblížky, tvarohové koblížky recept, tvarohové koblihy recept, recept na koblížky, koblížky s tvarohem, tvarohové kobližky recepty, tvaroh recepty, koblizky stvaroh, recept koblihy, tvaroh koblihy, koblihy tvaroh, koblihy s tvarohem, koblížky, tvarohové koblihy s jablky

Suroviny:
mouka hladká, tvaroh, vejce, rum, mléko, cukr vanilkový, prášek do pečiva, olej, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu