Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 10,16 g |
Vláknina | 24,03 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 109,26 g |
Postup přípravy
Můžeme přidat i zeleninu podle chuti a zásob, např. lilek či cuketu na kostičky nebo hned na začátku přidáme pokrájený kedluben nebo drobněji pokrájený květák a pod. Pak je pokrm pokaždé trochu jiný. Krok 3: Jídlo chutná téměř s čímkoliv, já nejraději jen s tmavým chlebem. Rychlý oběd nebo večeře!
Zveřejněno 17. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský rendlík s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yj86
Moje poznámka
Španělský rendlík s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yj86
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 13 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 2 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 4 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 6 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 7 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 7 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 7 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 7 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
brambory,
vývar,
cibule,
pepř,
česnek,
maso uzené,
olej,
paprika čerstvá červená,
brambory,
vývar,
cibule,
pepř,
česnek,
maso uzené,
olej
Komentáře (8)