Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 161 kJ / 1 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,15 g |
| Tuky | 13,97 g |
| Vláknina | 16,63 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 378,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uděláme kvásek, po zpěnění přidáme mouku a vypracujeme těsto, necháme cca 1/2 hod. vykynout.
Krok 2: Z těsta tvoříme stejné bochánky a necháme cca 15 min. nakynout.
Krok 3: Pak bochánky natahujeme na placky a vhazujeme do rozpáleného tuku.
Krok 4: Usmažené potíráme dle chuti:
naslano: česnek, olej, trochu vody nebo kečup, sýr, tatarka
nasladko: džem, povidla, ovoce, zakyska
naslano: česnek, olej, trochu vody nebo kečup, sýr, tatarka
nasladko: džem, povidla, ovoce, zakyska
Zveřejněno 1. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše jednoduché
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4pl
Moje poznámka
Langoše jednoduché
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4pl
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 2 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 3 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 4 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 4 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 5 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 5 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 6 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 7 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché langoše
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
droždí,
kvásek,
olej
Komentáře (2)