Pracny podle Karla Gotta
Milujete koledu Bílé Vánoce od Karla Gotta? Určitě by se k ní hodilo toto cukroví. Pracny patří mezi tradiční cukroví, které zdobily vánoční stoly i našich prababiček. Jsou snadné, rychlé a rozplývají se na jazyku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 999 kJ / 5 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,03 g |
Tuky | 296,07 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 658,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Moje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 8 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 31 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 53 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
medvědí pracny karlu gottovi
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
vejce,
kůra citronová,
kakao
Komentáře (8)
No, někteří prý jsou ješitní
Jj, u tmavého lineckého to dělám stejně
...jen si nechávám v lednici kousek světlého těsta od předchozího pečení
Vám to jistě nemusím tak složitě popisovat, ale některé mladé kuchařce by se tento způsob mohl hodit
Mistr teplotu nenapsal?