Pracny podle Karla Gotta
Milujete koledu Bílé Vánoce od Karla Gotta? Určitě by se k ní hodilo toto cukroví. Pracny patří mezi tradiční cukroví, které zdobily vánoční stoly i našich prababiček. Jsou snadné, rychlé a rozplývají se na jazyku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 999 kJ / 5 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,03 g |
Tuky | 296,07 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 658,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Moje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Nejnovější recepty
Guláš z václavek
Přidáno před 3 hodinami
Houbičky nakyselo
Přidáno před 5 hodinami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 9 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Celerová pomazánka
Přidáno 4. 10. 2025 12:25:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 5 minutami
Valašské frgály
suneno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 1 hodinou
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 2 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 3 hodinami
Frgál se švestkami
jalamo před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Barunka1 před 3 hodinami
Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami
hhoumrr99 před 3 hodinami
Tématické fráze:
medvědí pracny karlu gottovi
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
vejce,
kůra citronová,
kakao
Komentáře (8)
No, někteří prý jsou ješitní
Jj, u tmavého lineckého to dělám stejně
...jen si nechávám v lednici kousek světlého těsta od předchozího pečení
Vám to jistě nemusím tak složitě popisovat, ale některé mladé kuchařce by se tento způsob mohl hodit
Mistr teplotu nenapsal?