Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 176 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,10 g |
Tuky | 85,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 186 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na masovém mlýnku pomeleme salám (nebo zmražený nastrouháme na jemné slzičce)
Krok 2: Smísíme (ušleháme) se sýrem, "máslem" a naředíme majonézou.
Zveřejněno 4. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka "Uheráček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9jz
Moje poznámka
Pomazánka "Uheráček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9jz
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 6 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 8 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 10 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z poličanu,
pomazanka z kremesniku,
recept na pomazanku z herkules,
pomazánka z uheráku,
pomazánka s poličanu,
uherska pomazanka original,
salám křemešník recepty,
originál turistická pomazánka,
norma na turistickou pomazánku,
pomazánka z uheraku s redktvickama,
pikantní pomazánka z poličanu,
pomazánka z křemešník,
pena z herkulese ze salámu
Suroviny:
salám,
sýr tavený,
mascarpone,
majonéza
Komentáře (19)
Taky je ten "uherák" v názvu v uvozovkách... Ale toho pravého by mi bylo do pomazánky/pěny skoro líto...
A doporučila bych nechat v ledničce aspoň pŕes noc,chutě se propojí a je to mňam
mika59:
...vzpomenete si ještě, zda jste dodržela poměr surovin, či zda a o kolik víc jste dala salámu?