Suroviny
Porce: 50 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 415 kJ / 3 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,35 g |
Tuky | 158,16 g |
Vláknina | 7,68 g |
Cholesterol | 493 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 371,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naše oblíbené plněné úlky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RMG
Moje poznámka
Naše oblíbené plněné úlky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RMG
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 21 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 22 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 53 minutami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 1 hodinou
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
plnene likérové špičky,
likérová špička do skleničky recept,
likerova špička do sklenicky,
špička do skleničky,
plnene spicky,
zákusky ulky
Suroviny:
piškoty,
cukr moučkový,
ořechy strouhané,
máslo,
cukr vanilkový,
rum,
kakao,
bílek,
kůra citronová,
šťáva citronová,
žloutek,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
rum,
máslo
Komentáře (8)
No, taky mě prsty svrběly, že
Ale tady je protiargument jednoduchý: "maminka tomu tak říkala..."
***
yanull: A co SZ?