Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 41,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vody přidáme kuřecí hřbet (na 3 díly), bobkový list, nové koření, česnek, cibuli, sůl.
Krok 2: Přivedeme k varu a vaříme, dokud maso nezměkne.
Krok 3: Až bude maso měkké, vývar scedíme, hřbet obereme a maso dáme zpět do vývaru.
Krok 4: Polévkou směs očistíme a nakrájíme na drobné kostky.
Krok 5: Očištěnou a nakrájenou zeleninu v hrnci krátce orestujeme na másle.
Krok 6: Orestovanou zeleninu přidáme do vývaru, dochutíme (sůl, popř. dle chuti).
Zveřejněno 2. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Moje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 3 minutami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 1 hodinou
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 2 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 3 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 4 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s kuřecího vývaru
Suroviny:
voda,
hřbet kuřecí,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
sůl,
směs zeleninová,
máslo
Komentáře (4)